Victor Slav ii da replica lui Adrian Cristea: 'In meciul de fata nu este nici pe banca de rezerva'

Victor Slav ii da replica lui Adrian Cristea: 'In meciul de fata nu este nici pe banca de rezerva'
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Iun 2013, 22:44
    photo_cameraVictor Slav il ataca pe Adrian Cristea     person Victor Slav
Dupa ce Adrian Cristea a iesit la atac cu declaratii si dezvaluiri prin care dorea sa afle toata lumea ca intre el si Bianca inca mai exista sentimente si mai mult decat atat, ca se si vad frecvent, Victor Slav actualul iubit al Biancai si viitorul sot, ii da replica fotbalistului.

Prezentatorul TV l-a atacat pe 'print' mai ales ca Adrian spunea in declaratia sa de ieri ca Bianca nu il iubeste pe Victor! In cazul lui Adrian Cristea tara arde si baba se piaptana. Pe mine nu ma surprinde nimic, nici ce a declarat Adrian Cristea. El suna si nu raspunde nimeni, dar la un moment dat zic sa vorbeasca si omul cu cineva si mai raspund eu. Dar suntem la clasa a doua ce sa facem, el nu zice nimic, inchide. Nu stiu daca el isi asuma acele randuri, fiindca nu are cum sa scrie el asa ceva. Nu este modul lui de a se exprima asa.

De asemenea Victor Slav a mai spus ca fotbalistul a incercat o perioada sa o recastige pe Bianca si ca a incercat prin mai multe metode sa o aduca inapoi, insa le-a epuizat si a ajuns in cele din urma a ajuns sa dea in Slav.

Inainte de Paste tot incerca sa o recastige, prin mesaje. Nu stiu ce vrea exact. Eu raspund la telefon si el nu raspunde. In toate aceste trei luni a incercat cum a putut el mai bine sa o recastige pe Bianca. A vorbit cu prietenii ei, cu prieteni de-ai lui, prin mesaje... Pana cand, eu mi-am spus, am eliminat toate modalitatile, ar mai fi ramas asta in care "sa dea" in mine. Proasta alegere. Nu si-a gasit barbatul cu care sa faca asa ceva. Nu are cine sa concureze in momentul de fata cu mine, este inutil ce face, mai bine isi salveaza energia pentru alte lucruri, mai bine sa dea dovada de profesionalism si sa isi dea seama ca in meciul de fata nu este nici pe banca de rezerva a declarat Victor Slav la Happy Hour.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Capitolul II
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere