Zsolt Csergo: `O voi recuceri pe Nicoleta!` Vezi ce a avut de declarat Nicoleta Luciu!

Zsolt Csergo: `O voi recuceri pe Nicoleta!` Vezi ce a avut de declarat Nicoleta Luciu!
  calendar_month        
Dupa o noapte zbucuimata pentru Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, Zsolt pare sa fi gasit o explicatie pentru imaginile care au facut inconjurul presei de doua zile, dovezi incriminatoare ale infidelitatii acestuia.

Sotul Nicoletei Luciu este dispus sa faca orice pentru a salva relatia si pentru a restabili armonia in familia lor.
Omul de afaceri a declarat pentru click.ro: Am decis ca vrem sa mergem mai departe. Sa avem grija de familia noastra frumoasa, de relatia noastra si de cei patru copii. Mie imi pare extrem de rau pentru tot ce s-a intamplat si pentru durerea pe care i-am provocat-o sotiei mele. A fost o intalnire de afaceri, care s-a sfarsit cu o betie, iar la betie oamenii fac uneori lucruri regretabile. Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cat va dura! Vreau sa-i demonstrez ca sunt cel mai iubitor sot si cel mai bun tata.

La celalalt pol al povestii, Nicoleta Luciu a declarat, in acelasi interviu acordat click.ro: Imi doresc sa fim in continuare o familie. Cei patru copii ai nostri merita acest lucru, pentru ca s-au nascut din dragoste si ni i-am dorit enorm. Ei vor avea intotdeauna o mama si un tata care le vor fi alaturi. In ceea ce priveste relatia dintre mine si Zsolt, sunt decizii de luat. Daca le voi lua azi, maine, peste sase luni sau peste un an este doar problema mea si a lui Zsolt

Recomandari