Adio, bilete ieftine de avion. Anuntul facut de seful companiei aeriene Ryanair

Adio, bilete ieftine de avion. Anuntul facut de seful companiei aeriene Ryanair
  calendar_month   update 11 Aug 2022, ora: 17:55      
Adio, bilete ieftine, la preturi promotionale de 10 euro. Seful companiei aeriene Ryanair a anuntat ca preturile calatoriilor se vor scumpi din cauza costurilor mari pentru combustibili.

„Era biletului de 10 euro s-a încheiat”, a transmis directorul executiv Michael O’Leary. Astfel, biletul mediu al zborurilor companiei aeriene Ryanair vor crește de la aproximativ 40 de euro, cât a fost anul trecut, la 50 de euro, în următorii cinci ani.

Michael O’Leary a declarat ca nu crede ca oamenii vor renuntat la calatoriile cu avionul din cauza majorarii preturilor, ci este de parere ca pasagerii vor cauta opțiuni cu costuri mai mici, mai degrabă decât să reducă zborurile. „Credem că oamenii vor continua să zboare frecvent. Dar cred că oamenii vor deveni mult mai sensibili la prețuri”, a adăugat Michael O’Leary.

Pe lângă creșterea prețurilor la biletele de avion, călătorii s-au confruntat, în ultimele luni, și cu anularea multor zboruri. Mii de curse aeriene în Europa au fost amânate sau chiar anulate din cauza lipsei de personal și cererii mari.

Recomandari