Agresorul din Centrul Vechi, dezvaluiri socante in fata anchetatorilor. De ce a batut-o pe tanara de 26 de ani

Agresorul din Centrul Vechi, dezvaluiri socante in fata anchetatorilor. De ce a batut-o pe tanara de 26 de ani
  calendar_month   update 29 Feb 2024, ora: 17:53      
Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova este considerat principalul suspect in cazul tinerei batute cu bestialitate in Centrul Vechi al Capitalei.

La audieri, individul a recunoscut că și-a lăsat victima să agonizeze, dar a susținut că a făcut acest lucru din frică. Procurorii l-au reținut și îl acuză de tentativă de omor.
In timpul audierilor, bărbatul a dezvăluit că avea intenția de a întreține, contra cost, relații sexuale cu victima. Tânăra l-ar fi condus duminică noapte într-o clădire situată în Centrul Vechi al Bucureștiului, însă agresorul a intrat în panică atunci când a observat ca s-ar fi apropiat de ei alte persoane.

Pentru ca a crezut ca urmeaza sa fie talharit, individul a devenit agresiv. Anchetatorii nu cred insa povestea barbatului, mai ales ca acesta "...a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare... Acționând în acest mod, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei", după cum afirmă anchetatorii.

Suspectul a ajuns în România din Republica Moldova la începutul acestui an. El s-a angajat la o șaormerie împreună cu fratele său și a obținut viza de muncă pentru următoarele 90 de zile.

Locuitorii clădirii în care s-a produs atacul consideră că incidentul ar putea fi rezultatul unei dispute legate de droguri. Un martor a relatat că tanara a fost surprinsa in repetate randuri consumând droguri în casa scării. În acea seară, conform femeii, ea se droga, iar individul stătea lângă ea într-un mod suspect.

După analizarea raportului medicilor de la Spitalul Universitar, procurorii l-au reținut pe bărbat pentru tentativă de omor, iar el risca o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Victima se află în prezent intubată în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

sunt doar o umbra...doar o idee...exact la fel ca tine
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Geanta neagra Gariva
Shop Ele.rochevron_right