Butonul secret pe care il au telefoanele Iphone. Clipul care face senzatie pe Tik Tok

Butonul secret pe care il au telefoanele Iphone. Clipul care face senzatie pe Tik Tok
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Ian 2022, 20:30
  update
Actualizat
31 Ian 2022, ora: 20:32
     
Un clip in care se dezvaluie cum sa descoperi un buton secret al telefoanelor Iphone face senzatie pe Tik Tok. Un utilizator, pe nume Elly, care este urmarit de peste 830 de mii de persoane și are peste 15 milioane de aprecieri, a postat acest clip in care explica pas cu pas cum poti activa acest buton secret care se afla pe spatele telefoanelor Iphone.

Nu este vorba despre un buton fizic, ci de unul incorporat in telefon, de aceea nu foarte multi posesori ai acestor telefoane stiu de existenta lui. ”Da, există un buton secret pe spatele iPhone-ului tău.”, a declarat Elly, pe rețeaua de socializare.

E, de fapt, vorba de funcția Back Tap – una prin care spatele telefonului tău devine una tactilă. Astfel, poți atinge cu degetul pentru a activa rapid diverse funcții ale telefonului fără să mai fie nevoie să intri efectiv în meniurile specifice.

Pentru a activa acest buton si functiile sale trebuie sa intri in Setari, apoi in Accesibilitate, urmat de Atinge, apoi derulați în jos în jos, unde puteți face clic pe Atingeți înapoi. Aici, puteți alege dacă doriți să apăsați sigla o dată sau de două ori pentru a o activa și ce comenzi rapide doriți să facă, cum ar fi deschiderea anumitor aplicații, fotografierea și pornirea lanternei.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
21 octombrie...
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere