Cantaretul Gheboasa, audiat la DIICOT. Artistul este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri

Cantaretul Gheboasa, audiat la DIICOT. Artistul este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri
  calendar_month   update 02 Mar 2024, ora: 12:53      
Cantaretul Gheboasa, pe numele sau reala Gabriel Gavris, a fost audiat vineri seara, la DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Potrivit primelor informatii, artistul ar fi fost prins cu droguri pentru consum propriu. Nu se stie momentan calitatea in care fost chemat la audieri.

Procurorii incearca sa stabileasca daca Gheboasa este vinovat pentru trafic de droguri de risc sau doar pentru consum propriu. Inculpatul principal in acest dosar este un tanar in varsta de 17 ani care distribuia droguri in apropierea scolilor.

"În urma perchezițiilor făcute în București și în județul Ilfov, au fost ridicate cantități de canabis, mai multe grindere, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, față de o persoană sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Aceasta a fost depistată în seara de joi, în București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea a patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reținute", informează IPJ Dâmboviţa.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în luna februarie 2024, tânărul de 17 ani ar fi comercializat și ar fi oferit cu titlu gratuit diferite cantități de canabis, inclusiv unor elevi, atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.Procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei cercetate, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce sa cumperi o esarfa de la VirtualMag?
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right