Care este starea lui Vladimir Putin dupa ce a cazut pe scari. Detalii de ultima ora despre liderul rus

Care este starea lui Vladimir Putin dupa ce a cazut pe scari. Detalii de ultima ora despre liderul rus
  calendar_month   update 04 Dec 2022, ora: 18:32      
Starea de sanatate a lui Vladimir Putin ar fi una precara. Desi in presa au tot aparut informatii ca liderul de la Kremlin ar suferi chiar de cancer, nu exista nicio informatie oficiala care sa confirme vreo afectiune grava.

Mai mult, se pare ca zilele trecute Vladimir Putin ar fi cazut pe scari si ar avea mari probleme de sanatate. Cu toate acestea, liderul rus a afisat mereu imaginea unui om foarte puternic, insa aparitiile sale din ultima perioada in care are un tremur necontrolat uneori au dat nastere mai multor speculatii.

Presedintele rus ar fi fost ajutat de garzile sale si de medicii personali pentru a trece peste acest moment greu, dupa ce a cazut pe scari. El s-ar fi ales cu vanatai grave in urma acestui accident, dar si speculatiile asupra sanatatii sale precare s-au intetit.

Analistul politic Valery Solovey a susținut că Putin suferă de o serie de boli grave - inclusiv cancer, boala Parkinson și o tulburare schizoafectivă.Solovey crede că sănătatea lui „se deteriorează... dramatic” – și a sugerat că starea medicală a președintelui rus i-a influențat judecata asupra războiului din Ucraina.

Recomandari