Cele mai frumoase cadouri pentru angajatii dedicati, oferite de Debonaire: cum va puteti multumi colaboratorii in preajma sarbatorilor

Cele mai frumoase cadouri pentru angajatii dedicati, oferite de Debonaire: cum va puteti multumi colaboratorii in preajma sarbatorilor
  calendar_month        
Mentinerea unei relatii foarte bune cu angajatii si colaboratorii dumneavoastra este foarte importanta pentru o dezvoltare eficienta a companiei, motiv pentru care este esential sa va aratati aprecierea fata de munca si fidelitatea acestora ori de cate ori aveti ocazia. O buna oportunitate de a intari aceste relatii este perioada sarbatorilor de iarna, in care le puteti darui persoanelor alaturi de care lucrati aprecierea dumneavoastra sub forma unor cosuri cadou atent gandite, din colectia Debonaire.

Debonaire este unica companie din Romania care se adreseaza strict segmentului corporate si care ofera cosuri-cadou de Craciun "> cosuri-cadou de Craciun" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>cosuri-cadou de Craciun" target="_blank" rel="noopener noreferrer">cosuri-cadou de Craciun "> cosuri-cadou de Craciun cu continut de inalta calitate. Toate produsele Debonaire provin de la producatori renumiti din Romania, precum si din tari precum Germania, Italia, Franta, Belgia, Scotia and Danemarca. Rigurozitatea si atentia la detalii a germanilor, gustul fara concurenta al produselor de patiserie preparate in cele mai vechi si faimoase brutarii din Scotia si Franta, experienta de neinlocuit a belgienilor si iscusinta danezilor, impreuna cu maiestria cofetarilor italieni si cu dragostea pe care romanii o investesc in realizarea produsele traditionale artizanale, toate acestea definesc pretul pe care Debonaire il pune pe calitate.

Dulciuri savuroase din Franta, Italia si Danemarca

Mai bine de 150 de produse sunt incluse, asadar, in colectia Debonaire, printre care amintim o paleta larga de dulciuri de calitate superioara, fie ca vorbim despre fursecurile englezesti cu mix de condimente, selectia de ciocolata cu vanilie, lichior, crema de cafea, rom, migdale, crema de portocale sau fistic, panettone-ul italian clasic, cu unt, ciocolatelele belgiene autentice, pralinele cu frisca proaspata si alune sau specialitatile crocante cu ciocolata neagra, ori despre bunatatile sarate de patiserie cu nuci, branzeturi si seminte. Bauturile oferite sunt, de asemenea, diverse, Debonaire oferind cosuri-cadou cu prosecco, whiskey de calitate sau vinuri rafinate. Atentia de detalii se reflecta nu doar in produsele alese, ci si in accesorizarea lor cu diverse obiecte, de la lumanari parfumate, la decoratiuni pentru brad realizate din suporturi de pahare sculptate in lemn. Un alt element care primeste o atentie deosebita este impachetarea cadourilor, care vin ambalate elegant in cosuri din lemn sau in cutii special decorate.

Fiecare client se bucura de consilierea specilistilor din echipa Debonaire, astfel incat sa aleaga, pentru angajatii si colaboratorii lui, cele mai frumoase si potrivite cadouri, dar si pentru a alege darurile corporate in functie de valorile si standardele companiei. Fiecare client are libertatea de a modifica pachetul ales, excluzand sau adaugand produse noi, in functie de buget si preferinte. In cosurile-cadou selectate pot fi adaugate, de asemenea, produse promotionale personalizate, carduri si felicitari.

Daca dumneavoastra achizitionati un set de cosuri-cadou pentru partenerii si angajatii pe care va doriti sa ii rasplatiti, Debonaire va ofera, la randul sau, un cadou dumneavoastra - chiar de la prima comanda sunteti rasplatit cu un discount de fidelitate pe care il puteti aplica la urmatoarea comanda.

Pentru mai multe informatii despre ofertele Debonaire, accesati site-ul oficial "> accesati site-ul oficial" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>accesati site-ul oficial" target="_blank" rel="noopener noreferrer">accesati site-ul oficial "> accesati site-ul oficial al companiei de cadouri corporate.
Recomandari