Cele mai furate masini in Grecia. Mare atentie unde parchezi daca pleci in vacanta in aceasta tara

Cele mai furate masini in Grecia. Mare atentie unde parchezi daca pleci in vacanta in aceasta tara
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Aug 2022, 19:11
       
Mare atentie unde parcati daca plecati in vacanta in Grecia. Tot mai multe masini au fost furate, iar romanii pagubiti se plang pe retelele de socializare ca furturile auto s-au inmultit si au ramas pietoni chiar in timpul vacantei.

Cele mai furate masini sunt cele cu numere straine, pe care mai apoi hotii le folosesc pentru traficul de migranti. Politia elena atrage atentia ca masinile sa fie parcate in locuri sigure, precum parcarile supravegheate video.

De asemenea, masinile furate sunt adesea dezmembrate si piesele vandute pe piata neagra.

”Bună! Am sosit în Grecia pe 1 august. Am plecat pe 31 iulie din România. Am mers încontinuu ca să ajungem în Grecia și să nu rămânem peste noapte în Bulgaria…speriați puțin vis a vis de poveștile cu furturile de mașini. Ne-am cazat în Salonic…noi având cazare programată de pe 2 aug în nea kalikratia, Halkidiki. Am stat marți, miercuri și joi noapte ne-a fost furata mașina din fața cazării, de sub ochii noștri. Menționez că în noaptea de joi 4 spre 5 august s-au furat 3 mașini Ford Kuga 2016 , respectiv 2014. Cheile la noi. A fost o organizare ceva”, a scris unul dintre romanii care au ramas fara masina in Grecia pe un forum de pe Facebook.

”În general, disparițiile de mașini apar în zonele mai rău famate din Atena, Salonic sau chiar Halkidiki, unde sunt zone continentale ale Greciei, iar hoții pot să dispară mai ușor cu mașina furată sau cu bunurile. Turiștii să încerce să nu lase la vedere obiecte valoroase când opresc mașina într-un loc, pentru că ele pot fi o tentație pentru un potențial hoț”.

Recomandari