Cine insala mai mult: femeile sau barbatii? Iata ce profesii prezinta cel mai mare risc de infidelitate!

Cine insala mai mult: femeile sau barbatii? Iata ce profesii prezinta cel mai mare risc de infidelitate!
  calendar_month   update 09 Sep 2015, ora: 19:21      
O problema importanta in relatie este increderea, fidelitatea, respectul reciproc. De altfel, majoritatea utilizatorilor doreste o relatie in care partenerul/partenera sa nu calce stramb.

Realitatea este insa alta. Si femeile si barbatii insala si au fost inselati deopotriva. Cat de usor recunosc acest lucru? Aceasta este alta poveste.

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul de dating Sentimente.ro, o treime dintre femei recunosc ca au calcat stramb intr-o relatie, mai putin cu aproximativ 13 procente decat barbatii. Totusi, desi doar un numar redus de femei spun ca au inselat, peste 70% din barbate sustin cu tarie ca au fost inselati de partenerele lor.

Un numar de altfel comparabil cu al femeilor care au fost inselate.
80% din femei spun ca au fost inselate
31% recunosc ca si-au inselat partenerii
74% din barbati sustin ca au fost inselati de femeia iubita
43% recunosc ca au calcat si ei stramb

Ce profesii predispun la inselat

Potrivit aceluiasi studiu Sentimente.ro, ar fi bine sa te feresti de anumite domenii de activitate ale persoanei iubite. Nu inseamna ca va insela cu siguranta, ci doar ca mediul de lucru este "predispus" mai mult decat altele unei mici escapade amoroase. Poate din cauza orelor multe petrecute la serviciu sau pentru ca mediul de lucru este mai relaxat, permitand aprofundarea relatiilor intre colegi.

Astfel, printre domeniile profesionale predispuse la inselat, in cazul femeilor, se numara educatia (36% din cele care au calcat stramb lucreaza in domeniul educatiei), finantele (29%) si medicina (29%). Medicina si educatia se afla insa si in topul profesiilor celor care au suferit din cauza ca au fost inselate, aratand ca si barbatii au cam aceleasi "apucaturi" cand vine vorba de infidelitate.

Sentimente.ro este cel mai mare site de dating din Romania (potrivit datelor de trafic), are peste 1 milion de membri inscrisi in cei 14 ani de existente pe piata si se poate lauda cu zeci de cupluri care s-au cunoscut si s-au indragostit prin intermediul site-ului.
Recomandari