Cum a santajat-o mama lui Vlad Pascu pe prietena acestuia: "Mi-a spus ca sunt labila psihic si proasta"

Cum a santajat-o mama lui Vlad Pascu pe prietena acestuia: "Mi-a spus ca sunt labila psihic si proasta"
  calendar_month   update 15 Sep 2023, ora: 18:40      
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tanarul drogat care a provocat teribilul accident din statiunea 2 Mai, a fost si ea arestata pentru 30 de zile dupa ce a incercat sa influenteze martorii din dosar. Femeia a fost denuntata la DIICOT chiar de prietena lui Vlad Pascu, dupa ce aceasta a incercat sa o manipuleze si sa o faca sa minta in fata anchetatorilr.

„A încercat să mă convingă să nu mă duc la DIICOT”

Potrivit anchetatorilor, Miruna Pascu a contactat-o in repetate randuri pe tanara, citata ca martor in dosar, pentru a o convinge sa nu spuna adevarul. Mai mult, aceasta chiar ar fi amenintat-o pe tanara, spunandu-i ca va da presei materiale cu ea de natura comprimitatoare.

„În ultimul mesaj din data de 31.08.2023 mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simţit ameninţată, împreună cu mama mea, am formulat denunţul la DIICOT. Miercuri, pe 6 septembrie, am sunat-o pe Pascu Miruna, care nu a răspuns, dar a încercat în repetate rânduri, joi, să ia legătura cu mine. Într-un final, joi seara am reuşit să discut cu ea pe Whatsapp, cu telefonul pe speaker, ca să văd ce doreşte de la mine. Discuţia a fost lungă, mai mult de jumătate de oră şi în discuţie Pascu Miruna era foarte preocupată de faptul că vineri dimineaţă eu urma să fiu audiată ca martor la DIICOT- Constanţa, în dosarul de deţinere de droguri a lui Vlad Pascu. În cursul discuţiei, de mai multe ori, Pascu Miruna a încercat să mă convingă să nu mă duc la DIICOT - Constanţa să dau declaraţie, iar pentru asta să-mi iau scutire medicală, fie de la dermatolog, fie de la medicul de familie sau dacă totuşi decid să dau declaraţie să spun că nu-mi amintesc că aş fi consumat droguri împreună cu Pascu Vlad şi că în clipul mediatizat de fapt jucam un rol.

Pascu Miruna mi-a spus că dacă voi spune adevărul, în sensul că eu consumam împreună cu Pascu Vlad, voi intra la DIICOT martor şi voi ieşi inculpat, pentru consum de droguri. Am perceput-o ca fiind foarte insistentă şi foarte dornică să mă manipuleze, în scopul de a nu exista dovezi pentru istoricul de consum de droguri a lui Pascu Vlad"
, mai spune prietena lui Vlad Pascu.

În cadrul discuţiei mi-a spus că sunt labilă psihic şi proastă, în încercarea de a mă domina şi de a mă determina, intimidându-mă, astfel încât şi nu mă duc să dau declaraţie şi dacă totuşi mă duc să dau declaraţie, să nu spun adevărul. M-am simţit presată de felul în care mi-a vorbit şi de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simţit ameninţată. M-am simţit ameninţată şi de statutul social şi de poziţia de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani şi relaţii. Eu am fost la DIICOT - Constanţa şi am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că ştiam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat şi în discuţia cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoştinţă de cauză şi că ar fi fost vorba de nişte pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe nişte reţete mai vechi de-ale ei şi de-ale lui Vlad. Vlad Pascu dispunea de sume mari de bani, pe care îi lua de la părinţi, fără ştirea lor. În cursul audierilor de la Constanţa, avocatul lui Vlad a încercat să atenueze unele afirmaţii de-ale mele, privind obiceiul lui Vlad de a consuma droguri", a continuat ea.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

in sfarsit
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right