Cum recunosti rapid o persoana falsa. Sfatul Lidiei Fecioru

Cum recunosti rapid o persoana falsa. Sfatul Lidiei Fecioru
  calendar_month        
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum iti poti da seama foarte usor daca ai de-a face cu o persoana care este falsa. Aceasta a explicat cum se comporta astfel de persoane si la ce detalii trebuie sa fii atent.

"Observăm persoana falsă de lângă noi că începe să facă glume toxice. Făcând aceste glume, de fapt, vrea să iasă în evidenţă. Vrea să îi facă pe ceilalţi să creadă că este o persoană mai deşteaptă, mai deosebită. Ceea ce spune, în realitate, îl deranjează. Că eşti îmbrăcat mai frumos ca el, că eşti mai de succes ca el, că ai o nevastă mai mişto. Şi toate aceste lucruri le spune făcând glume de prost gust. Aşa vezi invidia din acest om pentru că sarcasmul cu care face miştourile, pentru că nu sunt glume, bate undeva.

Persoana falsă de lângă noi încearcă să îi mulţumească pe toţi. E la dispoziţia tuturor. Când începi să comunici cu o persoană falsă înţelegi din start că aceşti oameni nu au o părere a lor. Ei se adaptează imediat, neavând propria lor părere.

De multe ori, promit ajutorul, dar nu se ţin de cuvânt. Îţi dă părerea de om săritor, care e acolo la orice apăsare de buton. Această persoană este dispusă să facă orice pentru a-ţi câştiga încrederea. Oamenii falşi, de obicei, fac trucuri ca să creeze o părere bună. De fapt, această chestie arată că ei au un interes. De obicei, oamenii de acest gen să străduiesc să afle tot, să ştie tot: secretele tale, obiceiurile tale. Totul pentru a te putea manipula. Nu respectă limitele străinilor. Nu pot trăi o zi fără să intervină în viaţa cuiva. Ei, în fiecare zi, trebuie să facă ceva", a explicat Lidia Fecioru.

Recomandari