De ce este bine sa pui frunze de dafin in bradul de Craciun. Vei face asta in fiecare an

De ce este bine sa pui frunze de dafin in bradul de Craciun. Vei face asta in fiecare an
  calendar_month        
Dafinul este una dintre plantele preferate de Feng Shui pentru proprietățile sale de a atrage prosperitatea într-un timp scurt. Este ideal pentru orice ritual de abundență și de aceea vă vom spune cum să folosiți această plantă pentru a vă crește veniturile înainte de sfârșitul anului.

La fel ca multe specii, dafinul are beneficii pentru sănătate care pot fi axate pe frumusețe, dar are și un câmp în energii. Potrivit Feng Shui, această plantă este capabilă să atragă abundența datorită a două caracteristici simple:

Starea lor
Mirosul său

Primul se datorează relației sale cu elementul pământ. Fiind naturală, legătura sa reflectă stabilitatea, puterea, creșterea și viața. Așadar, de aici începe principalul interes Feng Shui pentru această plantă.

Al doilea se datorează faptului că mirosul său plăcut transmite prospețime și calm, care este legat de abundență. Prin relaxare, reușește să se conecteze cu energia chi și să atragă dorințele de bogăție și de o economie bună și constantă. Acum că știi care este relația dafinului cu Feng Shui, îți vom spune care este ritualul care da rezultate pentru a atrage baniolosind această plantă și bradul tău de Crăciun. Fără îndoială, o combinație neașteptată, dar super eficientă, care îți va da rezultate în moduri care te vor surprinde complet.

Pentru ca banii să nu vă lipsească niciodata in 2024, puteți face un ritual foarte simplu pentru a atrage bogăția. Principalul lucru este să faceți rost de materiale:

1 pom de Crăciun
8 frunze de dafin

Bradul poate fi cel pe care îl aveți în sufragerie, pregătit să primească cadourile din acest an. Frunzele de dafin, de preferință proaspete, dar dacă sunt puțin uscate funcționează la fel de bine. Pe fiecare frunză trebuie să scrieți numărul 11. Acesta este un număr angelic și sacru, care reprezintă înțelepciunea maximă și abundența, conform numerologiei.

De ce 8 frunze de dafin?

Conform numerologiei, 8 este un număr sacru și infinit care reprezintă un ciclu nesfârșit de energie pozitivă, dragoste, bani și fericire. Așadar, dacă pui laolaltă acest număr de frunze și pui pe ele numărul 11, vei avea parte de bogăție pentru bunăstarea ta din toate punctele de vedere. Este important să nu fie mai multe, nu mai puține frunze.

Există două moduri în care puteți efectua acest ritual.

Metoda #1
Ascundeți frunzele de dafin în pomul de Crăciun
Metoda #2
Așezați frunzele de dafin în globuri

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right