Detalii halucinate despre ultimele clipe traite de Ana Maria, tanara insarcinata in 7 luni

Detalii halucinate despre ultimele clipe traite de Ana Maria, tanara insarcinata in 7 luni
  calendar_month   update 22 Apr 2024, ora: 20:38      
Tragedie fara margini in Republica Moldova. Tanara in varsta de 19 ani, insarcinata in 7 luni, care era cautata de 8 zile, a fost gasita moarta. Potrivit informatiilor, tanara s-ar fi urcat intr-o masina la ocazie, iar soferul, un fost politist, este acum principalul suspect.

Pe 12 aprilie, Ana Maria s-a urcat in masina unui necunoscut, din greseala. Vorbise cu iubitul sau sa o ia cu masina, insa acesta nu a putut sa ajunga si a trimis un prieten. Din pacate, tanara a urcat intr-o alta masina, fara sa isi dea seama ca nu se afla in autoturismul in care trebuia. De atunci, nimeni nu a mai stiut de ea nimic. Rudele, prietenii si oamenii legii au cautat-o timp de 8 zile. In cele din urma a fost gasita fara viata, intr-o zona impadurita, la 21 de kilometri de localitatea Chitanii Vechi.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acum vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină.Tot în minutul acela îmi scrie: bine”, a spus iubitul tinerei pentru Life Moldova, citat de newsmaker.md.

​La două minute de la ultima conversație, tânăra a trimis un nou mesaj: „m-am urcat”. Din păcate însă, aceasta nu luase mașina potrivită: „La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că m-am urcat. Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul mei și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni. Deodată am crezut că e o glumă”, mai spune tânărul pentru sursa citată.

Tanara a trecut prin clipe de groaza. Medicii legisti au descoperit ca Ana Maria avea urme de tortura pe corp. Decesul ei a surveni in uma unei traume cranio-cerebrale deschise. Ea ar fi fost lovita de mai multe ori cu un obiect dur. Pe corp au fost depistate semne de tentativa de suforcare si multiple arsuri de tigara pe maini. De asemenea, pe bratul stang au fost observate intepaturi de seringa.

Mai mult, tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale, au spus surse din cadrul Centrului de medicină legală pentru zdg.md. Soferul, care este si principalul suspect, a fost retinut de politisti, insa a sustinut ca este nevinovat. Acesta are 45 de ani, in prezent somer. El a lucrat ca politist la penitenciar si ducea un stil de viata retras, potrivit primarului din localitatea in care acesta locuia.

Ba mai mult, se pare că soția l-a părăsit din cauza faptului că avea probleme cu alcoolul, iar uneori devenea și agresiv. Tocmai de aceea, mulți nu exclud posibilitatea ca el să o fi ucis pe tânără.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

roakru selfmade
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right