Detalii socante despre ultimele clipe din viata copilei de 11 ani din Dambovita

Detalii socante despre ultimele clipe din viata copilei de 11 ani din Dambovita
  calendar_month   update 23 Sep 2019, ora: 15:02      
Mihaela-Adriana Fieraru, fetița de doar 11 ani, care a fost rapita si ucisa pe un camp din Dambovita a murit in chinuri groaznice.

Potrivit informatiilor, fetita ar fi fost sugrumata, iar principalul suspect este un cetatean olandez, care deja a parasit teritoriul Romaniei. Medicii legiști au stabilit că fetița de 11 ani a avut parte de o moarte violentă.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci strangulării. A fost strangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au precizat surse judiciare, citate de Mediafax. Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez de 46 de ani. Acesta a părăsit România, sâmbătă, la bordul unui avion. Potrivit anchetatorilor, mașina pe care olandezul a închiriat-o a fost în zona localității Gura Șuții, unde a dispărut fetița de 11 ani. Cetățeanul olandez are antecedente penale, conform Mediafax. Surse din rândul anchetatorilor susțin că în urma reconstituirii traseului că olandezul a condus haotic mașina, acesta fiind „un comportament caracteristic unui pedofil”.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din localitatea Gura Șuții, a fost dată dispărută vineri, după ce nu a mai ajuns acasă de la școală. Copila a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp din comuna Produlești. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a precizat duminică faptul că un cetățean străin se numără printre suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Gura Șuții. Anchetatorii susțin că Mihaela Adriana Fieraru a fost ucisă în aproape 35 de minute de la momentul răpirii.
Recomandari