Detalii socante ies la iveala. Unde se afla mama celor trei copii care au ars intr-o casa din Bucuresti

Detalii socante ies la iveala. Unde se afla mama celor trei copii care au ars intr-o casa din Bucuresti
  calendar_month   update 01 Feb 2023, ora: 18:52      
Noi detalii socante ies la iveala despre cazul celor trei copii care au ars de vii intr-o casa din sectorul 5 al Capitalei. Desi mama lor a spus initial ca s-a trezit prea tarziu si nu a mai avut timp sa ii salveze, in cele din urma ea recunoscut ca nu se afla in casa.

Aceasta a marturisit in fata anchetatorilor ca era in vizita la niste rude si a stat plecata cateva ore. In acest timp, unul dintre cei trei copiii s-ar fi trezit si s-ar fi jucat cu o bricheta. Focul a cuprins patul in care se dormeau ceilalti doi copii si a ars mocnit. Cei trei copii ar fi murit intoxicati cu monoxid de carbon. Femeia a fost in stare de soc si nu a putut da niste declaratii coerente, sustinand ca nu s-a putut trezi sa isi salveze copii. In urma tragediei, mama a fost acuzata pentru ucidere din culpa.

Tatăl copiilor era plecat la muncă în Germania și s-a întors în țară după tragedie. Desi medicii au incercat sa resusciteze copii aproape o ora, din pacate nu s-a mai putut face nimic. Unul dintre copii era deja decedat cand au ajuns autoritatile.


Recomandari