Doliu in lumea sportului. Jucatoarea de volei Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani

Doliu in lumea sportului. Jucatoarea de volei Ruxandra Dumitrescu a murit la doar 46 de ani
  calendar_month   update 04 Mar 2024, ora: 19:03      
Este doliu urias in lumea sportului! Fosta voleibalista Roxana Dumitrescu s-a stins din viata, duminica, la doar 46 de ani. Anuntul trista a fost facut de Federatia de Volei pe pagina de socializare Facebook.

„O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naţionala României, cât şi pentru cea a Greciei“, se arată în comunicatul preluat de Agerpres.

Ruxandra Dumitrescu, nascuta in Ramnicu Valcea, a jucat în prima ligă la Dacia Piteşti. A plecat ulterior in Grecia, unde a fost capitan de echipa la Panathinaikos Atena. A fost cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunţat că nu va mai juca volei.

De cativa ani, Roxana revenise in Romania si era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat. Roxana a murit in urma unui infarct, dupa cum a marturisit una dintre prietenele sale, Daniela Ana Ioniță:

„În această dimineața, am aflat o veste tristă... de necrezut. Fosta jucătoare a echipei naționale de volei, Ruxandra Dumitrescu, Ruxi cum ii spuneam noi, a decedat azi-noapte în urma unui infarct. Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei îndurerate! Drum lin către stele, Ruxi“.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pastila de 100 de ani!
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right