Filmul tragediei in cazul mortii Raisei. Verisorul fetitei a recunoscut ca a ucis-o

Filmul tragediei in cazul mortii Raisei. Verisorul fetitei a recunoscut ca a ucis-o
  calendar_month   update 30 Mai 2024, ora: 14:16      
Principalul suspect in cazul fetitei de doi ani ucise in Dolj a fost retinut pentru 24 de ore. Verisorul copilei si-a recunoscut fapta dupa 15 ore de audieri. Anchetatorii incearca acum sa reconstruiasca desfasurarea evenimentelor tragice.

Noaptea trecuta, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au dispus retinerea pentru 24 de ore a verisorului de 15 ani al Raisei, fetita gasita fara viata intr-o rapa din Dolj.

Se pare ca cei doi au fost lasati nesupravegheati timp de aproximativ 20 de minute in casa baiatului, moment in care s-ar fi produs tragedia. Conform procurorilor, adolescentul a ucis-o pe Raisa si apoi a aruncat trupul neinsufletit in rapa unde a fost descoperit de politisti.

Miercuri, baiatul a fost ridicat de politisti si a fost audiat timp de 15 ore, perioada in care si-a recunoscut fapta. Alaturi de el, la sectia de politie au fost adusi si parintii si fratele sau, dar pentru acestia nu au fost luate masuri. Ancheta continua, procurorii urmand sa reconstituie in detaliu evenimentele din ziua in care Raisa a fost ucisa.
Recomandari