Florin Piersic a inceput kinetoterapia si recuperarea medicala. Medicii, ultimele detalii despre starea celebrului actor

Florin Piersic a inceput kinetoterapia si recuperarea medicala. Medicii, ultimele detalii despre starea celebrului actor
  calendar_month   update 15 Mai 2024, ora: 17:13      
Starea lui Florin Piersic este una buna si a inceput deja kinetoterapia și recuperarea medicală. Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a dat noi detalii despre actor.

"Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineața de 15.05.2024, de către echipa medicală arată o evoluție lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală", transmite Spitalul Foișor.

"Nu sunt schimbări, e aceeași situație stabilă. Din fericire, eu îmi doresc să nu apară nimic neprevăzut. Am spus, însă, că la o persoană care e fragilă, are bolile asociate, are și vârsta, este posibil ca tot ceea ce înseamnă parte cardiacă, și nu numai, să sufere și modificări. Eu prefer să mă gândesc la fiecare zi ca la o nouă zi care prezintă un pas important către o evoluție bună.", a precizat acesta.

Evolutia este lenta, dar favorabila spune medicul Adrian Marinescu, care a marturisit ca Florin Piersic l-a intrebat cat de repede va revenit pe scena.

„Printre primele întrebări ştim care a fost sau bănuim care a fost, a întrebat . Şi a fost şi mai interesant că îşi punea problema .Sigur că nu aşa se va pune problema şi că va ajunge să meargă fără sprijin, sperăm să fie o evoluţie bună”, a mai dezvăluit directorul Institutului „Matei Balș”.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

suerda y ciega
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right