Fostul sot al femeii ucise de o haita de caini a rabufnit: "Toti vinovatii trebuie sa plateasca"

Fostul sot al femeii ucise de o haita de caini a rabufnit: "Toti vinovatii trebuie sa plateasca"
  calendar_month   update 25 Ian 2023, ora: 19:17      
Fostul sot al femeii ucise de o haita de caini maidanezi in zona Lacul Morii din Capitala a oferit primele declaratii. Barbatii s-a adresat autoritatilor in termeni foarte duri si a cerut ca toti vinovatii pentru aceasta tragedie sa plateasca.

"Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere", a susţinut Sorin Daraban .De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana înainte de tragedie.

"Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident... Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurătoar...", a adăugat Daraban.

Recomandari