Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei. Prima reactie: Voi redeschide toate santierele blocate

Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei. Prima reactie: Voi redeschide toate santierele blocate
  calendar_month   update 23 Apr 2024, ora: 14:29      
Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de ea pe pagina sa de socializare, unde a postat un mesaj de multumire pentru increderea de a fi nominalizata candidat al PSD la Primaria Capitalei.

De asemenea, Gabriela Firea a dezvaluit si ce planuri are pentru Capitala daca va iesi din nou primar. Aceasta le-a promis bucurestenilor o viata mai buna intr-un oras civilizat si ca va redeschide santierele.

„Mulţumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viaţă mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curăţenia şi frumuseţea Capitalei”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Vom avea, din nou, cele mai mari investiţii în şcoli, transport, protecţia mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituţii de cultură”, mai spune Firea în mesaj.

Marcel Ciolacu a declarat ca Bucurestiul are nevoie de o persoana capabila, care stie sa administreze un oras, iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti. El a mai spus că „de astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureştenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

ORASUL MEU
  • person

    "va doresc ce va doriti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right