Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase ganduri pentru cei dragi

Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase ganduri pentru cei dragi
  calendar_month        
Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai importanti sfinti in calendarul crestin-ortodox si este praznuit in fiecare an pe data de 23 aprilie. Peste 900.000 de romani își serbează onomastica in aceasta zi. Daca vrei sa le transmiti celor dragi cele mai frumoase mesaje si urari cu ocazia serbarii numelui, iata cateva idei:

"În ziua Sfântului Gheorghe, să ai parte de puterea și curajul lui pentru a învinge toate obstacolele din calea ta! La mulți ani cu sănătate și bucurie!"

"Sărbătoarea Sfântului Gheorghe să aducă în viața ta lumină și speranță, iar rugăciunile tale să fie ascultate în tot ce îți dorești! La mulți ani cu pace și fericire!"

"La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să ai parte de puterea și înțelepciunea sfântului pentru a merge mereu pe drumul cel bun și a birui în fața greutăților vieții!"

"În ziua Sfântului Gheorghe, să primești ocrotirea și binecuvântarea sfântului pentru tot ce faci și să ai parte de bucurie și belșug în viața ta! La mulți ani cu dragoste și armonie!"

"Sărbătoarea Sfântului Gheorghe să îți aducă liniște în suflet, putere în inimă și pace în viață! La mulți ani cu credință și speranță în binele ce va veni!"

"Sărbătoarea Sfântului Gheorghe să-ți aducă noi începuturi și să-ți lumineze calea în fiecare zi! La mulți ani cu sănătate și prosperitate!"

"La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Îți doresc să fii puternic ca un dragon și curajos ca un cavaler în fața tuturor provocărilor! Bucură-te de această zi specială alături de cei dragi!"

"În această zi de sărbătoare, să primești binecuvântarea și ocrotirea Sfântului Gheorghe în toate călătoriile tale și să ai parte de izbândă în tot ceea ce faci! La mulți ani cu noroc și prosperitate!"

"Sărbătoarea Sfântului Gheorghe să-ți aducă bucurie în inimă, lumină în suflet și armonie în viață! La mulți ani cu dragoste și împliniri alături de cei dragi!"
Recomandari

Newsletter Ele.ro

castiga un venit suplimentar
  • person

    "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right