Miliardarul indian care a organizat cea mai scumpa nunta vazuta vreodata organizeaza un nou eveniment: vori fi servite 2500 de feluri de mancare

Miliardarul indian care a organizat cea mai scumpa nunta vazuta vreodata organizeaza un nou eveniment: vori fi servite 2500 de feluri de mancare
  calendar_month   update 28 Feb 2024, ora: 18:39      
Pentru familiile extrem de bogate din India, organizarea unei nunți este, mai degrabă, un spectacol extravagant, menit să impresioneze și să uimească, inclusiv pe cei mai înstăriți și influenți oameni din lume.

În 2018, cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani, a organizat cea mai scumpă nuntă văzută vreodată în țară pentru fiica sa, Isha. Evenimentul extravagant a inclus un concert susținut de Beyoncé, iar recepțiile au avut loc în locații prestigioase precum Lacul Como din Italia, Mumbai și Rajasthan, cu o estimare de aproape 100 de milioane de dolari pentru întregul eveniment. Cu toate acestea, Mukesh Ambani nu pare să se oprească aici și este pregătit să organizeze o nuntă și mai extravagantă pentru fiul său cel mic, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani.

Anant Ambani se va căsători cu Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, fiica unei cunoscute familii de oameni de afaceri care deține Encore Healthcare, o firmă farmaceutică importantă din India. Radhika Merchant, în prezent dansatoare tradițională, este membră în consiliul de conducere al Encore, conform informațiilor furnizate de The Guardian.

Mukesh Ambani, președintele conglomeratului Reliance Industries, care operează în domenii precum energie, textile și telecomunicații, este cel mai bogat om din Asia, cu o avere estimată la 112 miliarde de dolari conform topului Forbes.

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, are casa cu 27 de etaje

Antilla, impunătoarea reședință cu 27 de etaje a lui Ambani din Mumbai, a costat mai mult de 1 miliard de dolari și a fost desemnată de Forbes drept cea mai scumpă proprietate din lume.

Nunta programată pentru luna iulie a lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, și Radhika Merchant, va fi dominata de lux și extravaganta. Pregătirile pentru această ceremonie grandioasă încep cu o petrecere de trei zile, programată să aibă loc în luna martie, într-o impresionantă grădină de 1.200 de hectare, situată în statul Gujarat, la terenul unei rafinării de petrol. Această grădină impresionantă găzduiește peste 10 milioane de copaci și adăpostește centrul de salvare și reabilitare a animalelor Ambani. Petrecerea va fi demnă de o poveste cu vedete internaționale precum Rihanna și iluzionistul David Blaine, care vor susține momente artistice.

Invitații selectați vor include miliardari indieni, celebrități de la Bollywood, dar și personalități globale precum Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump. În cele trei zile de festivități, aproximativ 2.500 de feluri de mâncare vor fi pregătite pentru a satisface gusturile rafinate ale invitaților. Această nunta extravagantă reflectă o tendință crescută în India, unde nunțile devin din ce în ce mai opulente, cu o industrie care ajunge la peste 75 de miliarde de dolari în fiecare an, clasându-se ca a patra cea mai mare industrie din țară.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubirea la distanta
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right