Morti suspecte la Spitalul Sfantul Pantelimon. 20 de pacienti decedati in doar 4 zile, ancheta de amploare

Morti suspecte la Spitalul Sfantul Pantelimon. 20 de pacienti decedati in doar 4 zile, ancheta de amploare
  calendar_month   update 11 Apr 2024, ora: 17:27      
Este ancheta de amploare la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala dupa ce 20 de pacienti au murit in conditii suspecte in doar patru zile. Ministerul Sanatatii a trimis Corpul de Control pentru a face investigatii.

Sunt acuzatii ca pacientii ar fi primit fi murit in umra administrarii necorespunzatoare a unui medicament.

„În urma sesizărilor primite de la directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon care se refereau la împiedicarea exercitării atribuţilor sale în cadrul spitalului, ministrul Sănătăţii a decis trimiterea Corpului de Control pentru verificarea aspectelor sesizate”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

.„Conducerea spitalului a alcătuit o comisie formată din medici din alte secţii care să verifice aspectele sesizate. De asemenea, şi Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii se va implica în verificarea acestor acuzaţii grave legate de siguranţa pacienţilor. Fiind vorba de o activitate profesională medicală s-a solicitat sprijinul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, iar concluziile, dacă se impune, vor fi înaintate şi altor instituţii abilitate”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Ealhs Albi
Shop Ele.rochevron_right