Prietena lui Vlad Pascu, dezvaluiri halucinante: "Fuma cannabis, tragea pe nas cocaina, dupa care se urca pe acoperis si plangea"

Prietena lui Vlad Pascu, dezvaluiri halucinante: "Fuma cannabis, tragea pe nas cocaina, dupa care se urca pe acoperis si plangea"
  calendar_month   update 15 Sep 2023, ora: 18:40      
Prietena lui Vlad Pascu a facut dezvaluiri uimitoare in fata anchetatorilor despre tanarul care a provocat tragedia din statiunea 2 Mai, in urma careia au murit doi tineri.

Aceasta a marturisit ca Vlad Pasu consuma frecvent droguri precum canabis si tragea cocaina pe nas. Apoi, el se urca pe acoperisul casei si plangea. De asemenea, dupa ce consumau droguri, tinerii care veneau la petrecerile organizate de Vlad Pascu mergeau cu Buggy Car-ul pe linia ferată.

Tanara a mai povestit ca Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, ii furniza chiar ea droguri fiului sau la petrecerile pe care acesta le organiza.

În fapt, la data de 06.09.2023, a fost înregistrat la DIICOT, Structura Centrală, denunţul formulat de numitele (...), prin care sesizau faptul că în urmă cu trei luni, numitul Vlad Pascu, cu domiciliul în Bucureşti, str. Tipografilor, organiza la domiciliul său petreceri unde punea la dispoziţia participanţilor diferite droguri de risc (cannabis şi xanax) şi de mare risc (de exemplu cocaină), iar o parte din aceste droguri erau furnizate de mama numitului Vlad Pascu", se arată în documentul procurorilor.

Tanara il cunostea pe Vlad Pascu de trei ani, fiind în acelaşi anturaj de tineri consumatori de droguri de risc şi mare risc. Ea a marturisit si ce droguri consumau frecvent, printre acestea numarandu-se si Oxycodonă (drog de mare risc, opioid sintetic ale cărui efecte sunt, potrivit studiilor ştiinţifice, de două ori mai puternice decât ale heroinei), fiind vizibile efectele pe care drogurile le aveau asupra comportamentului lor.

În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricţiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareş Ion, Tudor zis 'Maru' şi mai mulţi băieţi şi fete ale căror nume nu mi le amintesc. Ştiu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, pe str. Tipografilor, nr. 29, unde până la un punct, Vlad a locuit cu tatăl lui şi soţia acestuia, precum şi cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an tatăl lui a început să se mute treptat de acasă şi să îl lase să stea singur.

Din ce ştiu, partajul între părinţii lui a fost făcut în primăvara acestui an, iar mama lui Vlad i-a cedat dreptul ei de proprietate unei jumătăţi din casa din Tipografilor lui Vlad. Acest lucru îl cunosc de la Vlad. Începând cu luna martie 2023, cam de când a rămas Vlad singur în casă, ne-am întâlnit de mai multe ori la el acasă, pe str. Tipografilor, şi am participat la petreceri, unde se consumau şi droguri pe care le aducea Vlad
", spune fata.

Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând 'Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani', arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13 - 14 aprilie 2023, în adresa din Bucureşti, str. Tipografilor, nr. 29, la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis "Maru", Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoşteam şi doi băieţi pe care îi ştiam vag. În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm. De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una. Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora. După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane. Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea (când lua oxicodonă)", se arată în documentul DIICOT.




Recomandari

Newsletter Ele.ro

Case lemn
  • person

    "constructii case din lemn"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right