Sfaturi de viata de la bunicile noastre. Videoclipul care starneste emotii puternice

Sfaturi de viata de la bunicile noastre. Videoclipul care starneste emotii puternice
  calendar_month        
Timpul trece si nu mai poate fi dat inapoi. Dar ajungem la un moment dat cand incepem sa ne imaginam cum ar fi daca ne-am putea intoarce in copilarie, in adolescenta ori in anii tineretii. Un clip in care mai multe femei in varsta vorbesc despre ceea ce ar schimba la viata lor a devenit viral. Urmareste-l!

Standardele impuse de retelele sociale, greutatea gasirii unui loc de munca si dorinta de a le avea pe toate a tinerilor provoaca foarte mult stres si pun presiune pe generatia zilelor noastre, scrie adevarul.ro. Din acest motiv, magazinul online cu produse de ingrijire si infrumusetare "The Sanctuary Spa" a realizat o campanie in care un grup de femei trecute demult de prima tinerete le ofera tinerilor cele mai bune sfaturi de viata.

"Daca as mai fi tanara o data, nu mi-as mai face o lista cu ceea ce trebuie sa fac, ci cu ceea ce NU trebuie sa fac", spune una dintre femei. "As prelungi sarutarile si imbratisarile de noapte buna in locul stresului si a grabei de a ajunge dimineata mai repede la munca", spune alta.

"As acorda mai mult timp lucrurilor pe care abia acum inteleg ca erau importante", sustine o alta, iar o femeie in varsta spune cu lacrimi in ochi ca si-ar mai legana odata copilul inainte sa devina prea mare ca sa il mai poata tine in brate.

Potrivit acestora, generatia tanara se afla intr-o continua miscare si evolutie, cautand sa isi imbunatateasca constant viata. Drept urmare, multi dintre noi uita sa aprecieze lucrurile simple, iar oportunitatile se transforma usor, usor in presiuni.

Toate sunt convinse ca, daca ar mai fi odata tinere, si-ar petrece viata traind-o, nu straduindu-se sa faca lucruri care se dovedesc inutile.

Acest videoclip, in care femeile vorbesc despre frumusetea lucrurilor mici, precum o seara de dans sau saruturile si imbratisarile de noapte buna, vine dupa ce un studiu realizat de britanici a aratat ca 40% din femei simt ca sunt "gata sa explodeze" din cauza stresului in mare parte din timp.

Recomandari