Targul de Craciun din Craiova, pe locul trei in Europa. A surclasat Targul de Craciun de la Viena

Targul de Craciun din Craiova, pe locul trei in Europa. A surclasat Targul de Craciun de la Viena
  calendar_month   update 09 Dec 2022, ora: 21:45      
A venit si o prima razbunare a romanilor in fata austriecilor. Targul de Craciun de la Craiova se afla pe locul al treilea in topul celor mai frumoase targuri de sarbatori din Europa. Acest clasament a fost realizat de europeanbestdestinations.com şi prezentat joi după-amiază.

Conform topului, pe primul loc se afla Targul de Craciun din Budapesta, pe al doilea cel din Gdańsk din Polonia, iar pe locul al patrulea s-a clasat Viena.

"Măcar suntem răzbunaţi, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. Realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare", a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, imediat după aflarea rezultatului, la ora 17.00.

Anul trecut municipiul Craiova s-a plasat, în acelaşi clasament, pe locul al şaselea.

"Le mulţumesc tuturor celor care au votat Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun. Iată că suntem pe podium anul acesta. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim de următorul târg. (...) Sunt foarte mulţi turişti care au venit zilele acestea la Craiova şi sunt convinsă că după ce vor vedea noul clasament vor veni şi mai mulţi zilele următoare. Sunt convinsă că nu are nimeni căsuţe atât de frumoase de Crăciun. Sincer, speram să fie un loc mai sus decât locul 6. Am văzut că sunt foarte multe târguri de Crăciun foarte frumoase şi realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare", a declarat Vasilescu.

Recomandari