Turcul care a ucis-o pe Mirela a povestit cum a comis crima. Filmul tragediei

Turcul care a ucis-o pe Mirela a povestit cum a comis crima. Filmul tragediei
  calendar_month   update 17 Apr 2024, ora: 20:14      
Politistii continua ancheta in cazul crimei de pe Autostrada A1, unde cadravrul transat al unei femei a fost gasit de niste muncitori. Oamenii legii l-au prins pe faptas, iar acum au refacut pas cu pas filmul tragediei.

Cetateanul turc, care a fost arestat pentru uciderea Mirelei, si-a recunoscut fapta si a povestit detaliile oribilei crime. Acesta a marturisit ca a plecat in Teleorman dupa ce a omorat-o pe femeie. Acesta a povestit ca a lovit-o pe aceasta cu un scaun si cand si-a dat seama ca nu isi mai revine a decis sa o transeze si sa-i puna ramasitele in saci. Apoi a plecat pe Autostrada A1 si a aruncat sacii.

La Teleorman a fost gazduit de soacra lui, insa nu i-a povestit nimic despre oribila crima pe care o comisese. Acesta i-ar fi spus femeii doar ca a venit sa depuna flori la mormantul fostei sale sotii care a murit in 2020. Barbatul, cu dubla cetatenie, turca si germana, risca 25 de ani de inchisoare.

Individul le-a povestit politistilor ca oribila crima a avut loc in locuinta sa din Sectorul 5 al Capitalei. Initial, el a negat acuzatiile, insa probele gasite de anchetatori in casa lui l-au dat de gol. Baia a fost incaperea care a ridicat mari semne de intrebare, deoarece era cea mai curata incapere.

El a recunoscut că a chemat-o pe Mirela la el acasă să mănânce. Iar în timpul mesei s-au luat la ceartă din cauza unei datorii de 10.000 de lei şi a lovit-o cu scaunul. Ca sa fie sigur ca va primi inapoi banii, i-a cerut femeii buletinul ca garantie. Mirela s-ar fi dus in acea seara la el pentru ai cere inca un imprumut. In aceeasi seara, sora Mirelei a dat-o disparuta si le-a spus anchetatorilor ca ultima persoana cu care a vorbit femeia a fost cetateanul turc, cu care avea o relatie.

Anchetatorii cred că Mirela a fost ucisă între orele 17 și 21, iar cadavrul a fost aruncat pe marginea autostrăzii în jur de 4 dimineața.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right