Un adolescent de 15 ani, principalul suspect in cazul mortii Raisei, fetita de 2 ani din Dolj gasita moarta intr-o rapa

Un adolescent de 15 ani, principalul suspect in cazul mortii Raisei, fetita de 2 ani din Dolj gasita moarta intr-o rapa
  calendar_month        
Politistii au retinut miercuri principalul suspect in cazul mortii fetitei de doi ani gasita intr-o rapa din Dolj. Conform surselor din ancheta, suspectul este un verisor al Raisei.

Adolescentul de 15 ani, verisorul Raisei, a fost retinut de autoritati, fiind considerat principalul suspect in aceasta tragedie. Alaturi de el, politistii l-au dus la audieri si pe tatal sau, care ar fi avut cunostinta despre faptele comise de fiul sau.

Ancheta a scos la iveala dovezi conform carora fetita a fost ucisa chiar in locuinta sa, iar ulterior cadavrul a fost transportat de baiat in locul unde a fost gasit. Conform rezultatelor necropsiei, Raisa a avut parte de o moarte violenta, iar incadrarea juridica a faptei a fost schimbata din ucidere din culpa in omor.

Raisa a disparut luni in timp ce se juca in fata casei impreuna cu alti copii si a fost gasita fara viata marti, intr-o rapa aflata la aproximativ 400 de metri de locuinta sa. Peste o suta de politisti, pompieri si voluntari, inclusiv un elicopter, au participat la cautarile masive pentru a o gasi pe fetita. Cadavrul prezenta semne clare de violenta.

Recomandari