Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor si-a gasit de lucru: Va munci in Senat

Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor si-a gasit de lucru: Va munci in Senat
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
18 Sep 2015, 10:00
  update
Actualizat
17 Sep 2015, ora: 18:55
      person Corneliu Vadim Tudor
Dupa ce sotia lui Vadim Tudor s-a plans ca ea si fetele sale nu au niciun venit dupa moartea Tribunului, senatorul Haralambie Vochitoiu a decis sa o angajeze pe una dintre fete la Senat.

"Sotia lui Corneliu Vadim Tudor a spus ca si-ar dori un loc de munca pentru fete. Am decis, in urma unei discutii cu doamna si cu fetele, ca de luni incolo, una dintre fiice, care doreste, sa fie consilier parlamentar. Va fi angajata la cabinetul meu senatorial. Sunt convins ca tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis si catre fete. Una dintre ele vor avea un loc de munca in Senatul Romaniei", a declarat la Romania TV parlamentarul Haralambie Vochitoiu.

Lidia Tudor, fiica cea mare a Tribunului, a declarat in ziua inmormantarii, ca nu s-a hotarat daca va accepta propunerea lui Haralambie Vochitoiu si ca are mai multe oferte de munca. Mai mult, tanara a marturisit ca nu va intra niciodata in politica.

"Deocamdata nu stiu daca o sa accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie.

Tatal meu nu si-a dorit pentru mine sa intru in politica si nici eu nu-mi doresc sa intru vreodata in politica, din cauza experientei pe care a avut-o el in politica si din cauza faptului ca politica din Romania nu este un domeniu in care eu sa intru. Nu am ce cauta acolo. Politica nu este pentru mine"
, a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
toate se intampla cu un motiv
  • person

    "life`s tooo short"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere