10 lucruri mai putin stiute despre Kate Middleton. Cu ce s-a ocupat inainte sa il cunoasca pe printul William

10 lucruri mai putin stiute despre Kate Middleton. Cu ce s-a ocupat inainte sa il cunoasca pe printul William
  calendar_month   update 26 Mai 2024, ora: 15:09      
Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este una dintre cele mai cunoscute si admirate figuri din familia regala britanica. Desi este adesea in lumina reflectoarelor, exista multe aspecte interesante si mai putin cunoscute despre viata ei. Iata 10 lucruri pe care poate nu le stiai despre Kate Middleton.

1. Origini modeste

Desi acum face parte din familia regala, Kate Middleton provine dintr-o familie de clasa mijlocie. Parintii ei, Michael si Carole Middleton, au fondat o companie de succes in domeniul petrecerilor pentru copii, numita Party Pieces.

2. Talentata la sport

Kate a fost mereu pasionata de sport. In timpul scolii, a excelat la tenis, hockey pe iarba si atletism. De asemenea, este o inotatoare si schioare talentata.

3. Studiile superioare

Kate Middleton a studiat la Universitatea din St. Andrews din Scotia, unde l-a intalnit pe Printul William. A absolvit cu o diploma in Istoria Artei.

4. Munca in retail

Inainte de a deveni Ducesa, Kate a lucrat pentru firma familiei sale, Party Pieces, dar si la Jigsaw, un brand de moda britanic, unde a fost asistent de cumparaturi.

5. A a participat la o serie de activitati si evenimente in timpul facultatii

In timpul universitatii, Kate a participat la o serie de activitati si evenimente, inclusiv la organizarea unei defilari de moda caritabile, unde a si atras pentru prima data atentia Printului William.

6. Iubitoare de arta si fotografie

Pe langa educatia sa in istoria artei, Kate este o fotografa pasionata. Multe dintre fotografiile oficiale ale copiilor ei sunt realizate chiar de ea.

7. Implicata in acte de caritate

Kate este patronul si sustinatorul mai multor organizatii de caritate. Ea se concentreaza in special pe probleme legate de sanatatea mentala a copiilor, educatie si arta.

8. Interesata de gradinarit

In 2019, Kate a co-proiectat o gradina pentru RHS Chelsea Flower Show, intitulata „Back to Nature”. Gradina a avut scopul de a incuraja copiii si familiile sa petreaca mai mult timp in natura.

9. Adora sa gateasca

Kate Middleton este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru gatit. Ii place sa pregateasca mancaruri pentru familia sa si chiar sa gateasca pentru personalul din Palatul Kensington.

10. Este fana a serialului „Downton Abbey”

Kate Middleton a marturisit ca este o mare admiratoare a serialului „Downton Abbey”. De fapt, ea a facut chiar si o vizita pe platourile de filmare ale celebrului serial britanic.

Recomandari