10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie

10 vedete care s-au vrut virgine pana la casatorie
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Oct 2019, 11:21
       
Tamera Mowry, starul din serialul „Sister, Sister” unul dintre cele mai mari show-uri de televiziune din anii ’90 a dezvaluit pentru The Real ca nu si-a pierdut virginitatea pana la 29 de ani. Dupa ce, intr-un final, a facut sex a decis sa nu mai repete experienta pana nu se casatoreste.

Chiar daca acest lucru este rar in aceasta perioada mai sunt si alte celebritati care asteptat pana la casatorie pentru a face sex. Jessica Simpson a ramas virgina in 2002 cand s-a maritat cu Nick Lachey.

Lolo Lones, dubla campioana mondiala la 60 de metri garduri, n-a dorit sa faca amor inainte de a se cununa. “Sa raman virgina a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l fac in viata mea – chiar mai greu decat antrenamentul pentru Olimpiada, mai greu decat sa termini studiile la colegiu”, a declarat pentru emisiunea Real Sport, de la HBO din SUA.

Muzicianul si actorul Kevin Jonas, un crestin convins, a purtat un inel de puritate care a demonstrat faptul ca a ramas pur pana la casatorie.

Zac Hanson, cel mai tanar membru al formatiei Hanson, a ramas virgin pana s-a casatorit. „N-am procedat astfel din motive religioase sau ca m-a obligat cineva sa nu fac dragoste inainte de nunta. A fost o alegere persoanala”, a declarat Zac pentru Howard Stern.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
Recomandari