Skip to article

A iesit cu bataie la nunta lui Calin Popescu Tariceanu. Vezi ce s-a intamplat!

A iesit cu bataie la nunta lui Calin Popescu Tariceanu. Vezi ce s-a intamplat! Calin Popescu Tariceanu Loredana
Azi e o zi mare pentru Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier s-a insurat pentru a cincea oara, pe datat de 25 iulie, iar azi are loc petrecerea, la Palatul Ghica din Bucuresti.

Petrecerea a inceput la ora 20:00, iar invitatii au venit cu o limuzina. Calin Popescu Tariceanu s-a imbracat la patru ace, iar Loredana a purtat o rochie de mireasa foarte simpla, dar extrem de frumoasa. Si chiar daca ceei doi au dorit sa tina evenimentul departe de ochii curiosilor si nu au vrut sa faca publice detalii despre petrecere, incidentele nu au lipsit.

La poarta Palatului Ghika a avut loc un conflict intre un valet angajat, cei care asigurau paza si mai multi paparazzi. Potrivit Romania TV, conflictul a inceput de la un valet al Palatului Ghika care a adresat cuvinte injurioase paparazzilor prezenti la intrarea in incinta. Deranjat de atitudinea valetului, un paparazzo i-a spart valetului o sticla de bere in cap.

In urmatoarele clipe, bodyguarzi care asigurat paza la eveniment au intervenit si au incercat sa aplaneze conflictul. Politia a fost nevoita sa intervina pentru a aplana conflictul.

Calin Popescu Tariceanu este la cea de-a cincea casatorie, iar noua lui sotie este o femeie de 35 de ani, fiind mai tanara cu 26 de ani decat fostul premier. Cei doi nu au facut si cununia religioasa, in biserica, acest lucru nefiind permis pentru ca mirele se afla la mariajul numarul cinci.

Articole recomandate

Calin Popescu Tariceanu nevoit sa amane nunta! Calin Popescu Tariceanu nevoit sa amane nunta!
Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu urma sa se casatoreasca cu Loredana Moise insa casatoria civila si petrecerea programata pentru 25 mai la Palatul Snagov au fost reprogramate pentru anul 2014. Planurile de nunta ale celor doi au fost date peste cap de decesul mamei lui Calin Popescu
Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi! Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi!
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu se casatoreste astazi cu aleasa inimii lui, Loredana Moise, o buzoianca de 35 de ani. La ora 13.00 cei doi isi vor uni destinele la Casa de Casatorii a sectorului 1, din Capitala.Calin Popescu Tariceanu urma sa se casatoreasca civil pe 25 mai insa decesul
Primele imagini de la cununia lui Calin Popescu Tariceanu Primele imagini de la cununia lui Calin Popescu Tariceanu
Tariceanu si logodnica sa au spus "da" astazi in fata ofiterului starii civile, a prietenilor si familiei.Cei doi au ajuns la Starea Civila a Sectorului 1 cu putin inainte de ora 13. Plini de emotii, cei doi au pasit in cladire inconjurati de cei apropiati. Tariceanu a purtat un costum negru si