Acesta este cel mai mare secret al Biancai Dragusanu. Iata ce ascunde vedeta de foarte multi ani!

Acesta este cel mai mare secret al Biancai Dragusanu. Iata ce ascunde vedeta de foarte multi ani!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Iun 2015, 11:00
  update
Actualizat
14 Iun 2015, ora: 10:12
      person Bianca Dragusanu
Despre Bianca Dragusanu s-a scris atat de mult, incat ai zice ca nu mai exista nici un lucru din trecutul sau care sa nu fie aflat. Si totusi, roscata a pastrat bine un secret, referitor la nota sa de la Bac.

Se stie ca Bianca nu a fost o adolescenta cuminte. Nu s-a omorat cu invatatul, iar firea sa razvratita a facut-o sa schimbe trei licee. Astfel, cei patru ani de liceu i-a facut in trei scoli diferite: a inceput liceul in Deva, apoi s-a transferat la liceul Teoretic din Petrosani si l-a incheiat la Economic, in acelasi oras.

Bianca a vorbit de multe ori despre perioada in care a fost eleva, iar toti au presupus ca a luat examenul de bacalaureat din moment ce s-a inscris la facultate. Notele de la examen au ramas un mister, iar in perioada 2001-2002, in care Bianca a terminat liceul, rezultatele nu erau afisate public de Educatie.

Si cu facultatea a fost nehotarata si a recunoscut ca doar s-a inscris la Facultatea de Stiinte Economice si Marketing, iar in perioada in care a lucrat ca asistenta TV a urmat cursurile "Scolii de Televiziune si Film" de la Intact, adica firma unde lucra, dar si pe acestea le-a abandonat repejor.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Toamna despartirilor
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere