Adda a marturisit cat au costat-o analizele pentru boala Lyme

Adda a marturisit cat au costat-o analizele pentru boala Lyme
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Iul 2022, 19:30
  update
Actualizat
01 Iul 2022, ora: 19:34
     
Cantareata Adda a aflat dupa un an si jumatate de investigatii si tratamente ca sufera, de fapt, de boala Lyme, afectiune ce apare adesea in urma unei muscaturi de capuse. In cazul ei, spune artista, boala s-ar fi transmis congenital, de la mama la fat. 

După mai multe diagnostice și tratamente greșite, vedeta urmează mai multe terapii și a început deja prima doză de injecție. Ea este mereu activă pe rețelele socia

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz (n.r. boala de care suferă) la mă-sa, o halesc pe toată!Sunt la Constanta de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lu Gogu să zacă. Multumesc încă o dată dr Bogdan Cristian Ion, dr Ana Maria Dinu și întregului personal (…).

Pe lângă faptul că sunteți DOCTORI, ASISTENTE – pasionați și tratați niște probleme atât de dificil de abordat, sunteti OAMENI cu litere mari… și nah… nu știu ce să mai zic să nu fiu prea emoțională. Dar sunteți minunați! Și vă mulțumesc!', a scris Adda pe contul de Facebook.

Ea a povestit recent ce sumă de bani a dat pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit de către unii medici.

„Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Frica ucide VISE
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere