Skip to article

Adela Popescu si Radu Valcan au certuri aprige

Adela Popescu si Radu Valcan au certuri aprige adela popescu si radu valcan
Adela Popescu si Radu valcan se cearta des din cauza catelului lor, Ciulica. Cei doi nu se inteleg deloc atunci cand vine vorba de cresterea animalelor de companie.

Adela Popescu marturiseste totusi, ca si aceste certuri sunt bune la ceva, cresterea catelusului fiind ca un stagiu de practica inainte de a deveni parinti. Actrita spera ca atunci cand vor avea copii vor sti deja ce au de facut.

Baiatul nostru cel mic, catelusul Ciulica, are o problema la picior. Radu nu vrea sa il scoatem afara ca sa nu oboseasca, eu cred ca e bine sa il scoatem la plimbare si de aici incep discutiile. Asta e o zona in care avem pareri diferite. Eu cred ca o sa ne contrazicem atat de mult in cresterea catelului incat atunci cand o sa avem copii o sa stim exact ce avem de facut, a spus Adela.

Eu am crescut intr-o familie numeroasa, asta imi doresc de la viata. Viata pe acest pamant fara copii este foarte trista, a mai adaugat ea.

Articole recomandate

FOTO: Adela Popescu, in rochie transparenta si fara sutien! FOTO: Adela Popescu, in rochie transparenta si fara sutien!
Adela Popescu si-a facut aparitia la un eveniment moden intr-o tinuta care a uimit pe toata lumea. Desi nu e o excentrica, se pare ca Adela si-a propus de acesta data sa atraga atentia.Si a reusit... cel putin in cazul barbatilor prezenti la acel eveniment.Iubita lui Radu Valcan a purtat o rochie
Adela Popescu, in lacrimi la TV. Vezi ce barbat a facut-o sa planga! Adela Popescu, in lacrimi la TV. Vezi ce barbat a facut-o sa planga!
Adela Popescu a avut si ea la inceputul carierei nevoie de cineva care sa o sprijine si sa o indrume in lumea mare si nemiloasa cum este cea a showbiz-ului.In cazul ei, ingerul pazitor s-a numit Mihai Constantinescu, cantaretul fiind cel care a ajutat-o sa se lanseze.Solista trupei DJ Project i-a