Adina Buzatu a slabit 5 kilograme in doar 3 zile. Iata cum arata!

Adina Buzatu a slabit 5 kilograme in doar 3 zile. Iata cum arata!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Apr 2015, 11:00
  update
Actualizat
10 Apr 2015, ora: 09:53
      person Adina Buzatu
Creatoarea de moda Adina Buzatu s-a pus pe slabit. Vedeta a recurs la o dieta drastica, pe care a tinut-o si Razvan Ciobanu.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar Adina Buzatu a slabit in doar 3 zile nu mai putin de 5 kilograme.

"Am "pierdut" cinci kilograme. Sunt foarte fericita. Nu tin cea mai sanatoasa dieta ever, pentru ca tin dieta proteica in general, dar de data aceasta sa stiti ca am tinut dieta lui Razvan Ciobanu. Razvan a fost "sponsorul" meu din acest punct de vedere. Nu este neaparat sanatoasa, dar pentru mine este potrivita. In general, lasand la o parte faptul ca acum am tinut-o pe asta a lui Razvan care este un pic diferita decat celelalte diete proteice, sunt o mancacioasa, sunt o pofticioasa, fac foarte mult sport.
71477.jpg
Eu am slabit manancand in primele sapte zile carne si grasimi, dar peste, carne, branza, genul acesta. Urmatoarele patru zile fructe si legume, iar apoi carne macra. Asta este practic dieta. Recunosc ca slabesc destul de repede, tocmai pentru ca in mod normal mananc. Nu ma abtin de la nimic. Nu mananc prostii si asa mai departe, dar mananc. Daca imi aduci un cozonac bun de casa, o sa ma bucur foarte tare"
, a spus Adina pentru CANCAN.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Timpul meu
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere