Skip to article

Adrian Iovan, pilotul erou care a salvat cinci medici. Povestea unui om cu un destin tragic!

Adrian Iovan, pilotul erou care a salvat cinci medici. Povestea unui om cu un destin tragic! Adrian Iovan pilot
Adrian Iovan a murit astazi intr-un accident aviatic, dupa mai multe ore in care a fost inconstient, prins intre fiarele avionului, in frig.

Adrian Iovan avea 54 de ani si, dupa o cariera de 38 de ani de pilot la Tarom si Blue Air, a iesit la pensie. Insa, Adrian nu a putut sa renunte la pasiunea vietii sale asa ca a devenit pilot-instructor al Scolii Superioare de Aviatie, institutia care formeaza viitorii piloti de linie.

Astazi, pilotul Adrian Iovan efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea, iar in jurul orei 16.00, intr-o padure de la granita judetului Cluj cu Alba, aeronava s-a prabusit. In avion se aflau sapte persoane printre care cinci medici de la spitale mari din Capitala (Elias si Fundeni). Cadrele medicale urmau sa aduca in Bucuresti mai multe organe pentru transplant.

Pilotul s-a indragostit de pasagera

Adrian Iovan a devenit celebru in urma cu mai bine de zece ani pe vremea cand era casatorit cu creatoarea de moda Romanita Iovan. O cunoscuse in avionul pe care il pilota si, la fel ca in filme, intre cei doi s-a nascut o frumoasa poveste de dragoste. S-au casatorit si au facut un baietel, Adrian Albert.

Cuplul Iovan a intrat in atentia presei in octombrie 2005, cand Bogdan Iancu, un hot care a intrat prin efractie in locuinta acestora din Bulevardul Primaverii, a fost impuscat de Adrian Iovan. Dupa o ancheta rasunatoare, Adrian Iovan a fost absolvit de orice vina, anchetatorii apreciind ca pilotul a fost in legitima aparare.

Trei ani mai tarziu, casnicia cu Romanita, a treia pentru Iovan, s-a sfarsit la judecatorie. Mariajul nu a mai rezistat si cei doi au divortat. Copilul a ramas la mama, iar tatal a primit in schimb o masina scumpa si promisiunea cumpararii unui apartament in cartierul Aviatiei. Cu o singura conditie: sa nu se recasatoreasca.

Articole recomandate

Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii! Avionul care s-a prabusit in munti era pilotat de Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei a salvat pasagerii!
Un avion care efectua o cursa medicala de la Bucuresti la Oradea s-a prabusit, azi, in jurul orei 16.00, intr-o padure de la granita judetului Cluj cu Alba. In aeronava se aflau sapte persoane printre care mai multi medici de la spitale mari din Capitala (Elias si Fundeni). Cadrele medicale urmau
Pilotul Adrian Iovan este in stare critica si inconstient de mai multe ore Pilotul Adrian Iovan este in stare critica si inconstient de mai multe ore
Cei sapte pasageri din avionul care a aterizat fortat au fost gasiti in viata, de doi padurari. Doi dintre acestia, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta sunt in stare grava, potrivit unor surse medicale.Se pare ca Adrian Iovan este inconstient de mai mult ore. "Adrian Iovan este
Adrian Iovan a murit! A salvat cinci medici cu pretul vietii! Adrian Iovan a murit! A salvat cinci medici cu pretul vietii!
Dupa accidentul aviatic petrecut azi, la ora 16.00, Adrian Iovan a murit, potrivit unui localnic aflat la fata locului, care a intrat in direct la Romania TV.De asemenea, surse din MAI au declarat pentru Mediafax ca Adrian Iovan este persoana decedata in accidentul aviatic.Adrian Iovan a fost