Adriana Bahmuteanu a castigat razboiul impotriva fiului vitreg! Cati bani ii datoreaza Prigoana jr.!

Adriana Bahmuteanu a castigat razboiul impotriva fiului vitreg! Cati bani ii datoreaza Prigoana jr.!
  calendar_month     photo_cameraAdriana Bahmuteanu a castigat procesul impotriva lui Honorius     person Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat si se inteleg foarte bine, dar totul pana la bani.

Adriana a reusit sa castige un proces impotriva firmei patronata de fiul lui Prigoana, Honorius.

Anul trecut, in plin scandal cu Silviu Prigoana, Bahmu a ramas fara serviciu. Honorius, fiul cel mare al omului de afaceri, a concediat-o pe Adriana din functia de director media pe care o detinea la Etno TV, televiziune aflata in portofoliul firmei condusa de Prigoana jr.

Suparata de decizia luata de conducere, aceea de a o concedia fara niciun motiv, Adriana Bahmuteanu a dat firma in judecata si a cerut daune si reincadrarea in functia pe care o ocupa inainte sa fie data afara.

Pentru ca fost pusa pe liber doar din cauza conflictului conjugal pe care il avea atunci cu Silviu, justitia i-a dat acum dreptate, motivand ca angajata a fost concediata pe nedrept si nu i se poate reprosa vreo abatere disciplinara.

Adriana a cerut in justitie anularea deciziei de concediere, reangajarea sa pe functia de director media si a obligat societatea sa plateasca salariul restant pe o perioada de trei ani.

Adriana a primit in sfarsit un raspuns din partea instantei si, conform Libertatea, prezentatoarea de la Antena 2 urmeaza sa primeasca despagubiri de 150.000 de euro si chiar sa aiba un loc de munca in compania condusa de fiul ei vitreg.

Chiar daca isi va relua functia din care a fost concediata, Adriana a declarat ca nu va renunta la emisiunea pe care o prezinta acum la Antena 2.
Recomandari