Adriana Bahmuteanu, amintiri de cosmar din relatia cu Silviu Prigoana: A fost batuta de sotul ei inca din 2003, in prima luna de miere!

Adriana Bahmuteanu, amintiri de cosmar din relatia cu Silviu Prigoana: A fost batuta de sotul ei inca din 2003, in prima luna de miere!
  calendar_month   update 12 Ian 2015, ora: 15:19       person Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt din nou in divort, de aceasta data ea il acuza ca a fost violent atat cu ea, cat si cu cei doi baieti pe care ii au impreuna.

Satula de casnicia cumplita pe care a avut-o, Adriana le-a pus judecatorilor la dispozitie cateva inregistrari audio din casa in care a trait, spune ea, un adevarat cosmar. Apropiatii cuplului stiau de modul dictatorial in care Prigoana o trata pe Adriana. In mod paradoxal, cei doi s-au casatorit in octombrie 2003, spre uimirea tuturor, dar casnicia a durat doar pana in luna noiembrie, cand brutalitatea omului de afaceri intrecuse orice limite."Prima data m-a lovit in timpul primei noastre luni de miere. S-a intamplat la Amsterdam. Eram la masa si eu am vrut sa beau bere. El nu m-a lasat ca nu vrea el si ne-am certat, m-a lovit", a povestit vedeta, care, insa, la scurt timp dupa incident, s-a impacat cu Prigoana si a facut cu el o noua nunta.


Pe de alta parte, omul de afaceri neaga orice acuzatie de violenta si sustine, fireste, tot in presa ca nu si-a lovit niciodata sotia: "Pot fi acuzat de orice, numai de violenta nu. Nu am agresat-o niciodata pe Adriana si nici copiii. Pe Adriana a batut-o Dumnezeu, ce sa o mai bat si eu", a spus Prigoana.
Recomandari