Skip to article

Adriana Bahmuteanu are interzis sa pronunte numele sotului ei la TV!

Adriana Bahmuteanu are interzis sa pronunte numele sotului ei la TV! Adriana Bahmuteanu are interzis sa pronunte numele sotului ei la TV!
Chiar daca s-au impacat de ceva timp, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana gasesc mereu motive de cearta.

Mai nou, Adriana Bahmuteanu a primit o notificare din partea sotului ei, Silviu Prigoana, prin care i se interzice sa ii mai rosteasca numele in cadrul emisiunii sale de la Antena Stars. In caz contrar, va fi data in judecata.

Oricat de mare e iubirea, dupa atatea despartiri si impacari, afaceristul nu are de gand sa isi ierte sotia asa usor. Ultima disputa, care ii poate aduce pe cei doi, din nou la tribunal, a pornit dupa ce Bahmuteanu a dat in judecata firma condusa de fiul lui Prigoana, pe motiv ca a fost data afara abuziv.

Adriana a castigat procesul si urmeaza sa primeasca despagubiri de 150.000 de euro. In tot acest timp, realizatoarea TV a vorbit despre proces si despre sotul ei, atat in emisiunea sa de la Antena Stars, cat si pe la emisiunile la care era chemata in calitate de invitata.

Deranjat de faptul ca sotia sa vorbeste despre problemele lor la televizor, Silviu Prigoana i-a trimis acesteia o notificare: "Barbata-miu ma da in judecata daca ii mai pronunt numele in timpul emisiunii pe care o prezint", a declarat Adriana Bahmuteanu pentru Libertatea.

Articole recomandate

Adriana Bahmuteanu a castigat razboiul impotriva fiului vitreg! Cati bani ii datoreaza Prigoana jr.! Adriana Bahmuteanu a castigat razboiul impotriva fiului vitreg! Cati bani ii datoreaza Prigoana jr.!
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat si se inteleg foarte bine, dar totul pana la bani.Adriana a reusit sa castige un proces impotriva firmei patronata de fiul lui Prigoana, Honorius.Anul trecut, in plin scandal cu Silviu Prigoana, Bahmu a ramas fara serviciu. Honorius, fiul cel mare
Un fotomodel a lesinat in timpul unei prezentari de moda, sustinuta de Adriana Bahmuteanu Un fotomodel a lesinat in timpul unei prezentari de moda, sustinuta de Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu este recunoscuta pentru caracterul ei coleric si pentru "spectacolele" pe care le da atunci cand apare in public, doar pentru a atrage atentia asupra sa. Recent, ea s-a lansat in moda, ca designer vestimentar. Bahmu a participat recent la un Festival de Moda, unde a aratat ca
Un nou divort in cuplul Bahmuteanu-Prigoana? Tipete si amenintari din cauza banilor! Un nou divort in cuplul Bahmuteanu-Prigoana? Tipete si amenintari din cauza banilor!
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se cearta din nou si sunt la un pas de o noua despartire. Lucrurile se precipita in familia celor doi, iar sarbatorile vin cu certuri si amenintari in cuplul Prigoana - Bahmuteanu.Dupa ce de Paste s-au impacat de dragul copiilor, de Craciun n-ar fi exclus sa