Skip to article

Adriana Bahmuteanu are un salariu exorbitant la Antena Stars. Silviu Prigoana a dezvaluit cat castiga sotia sa!

Adriana Bahmuteanu are un salariu exorbitant la Antena Stars. Silviu Prigoana a dezvaluit cat castiga sotia sa! Adriana Bahmuteanu are un salariu exorbitant la Antena Stars. Silviu Prigoana a dezvaluit cat castiga sotia sa!
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt din nou in razboi. Cei doi soti se cearta de aceasta data din cauza banilor.

Omul de afaceri sustine ca sotiei sale ii teama ca o sa ramana fara bani in caz ca el decide sa divorteze, desi Adriana are un salariu urias la Antena Stars: 120.000 de euro pe an!

"Adriana este nefericita fiindca ii asculta pe avocati. Nici eu nu stiu ce a apucat-o acum. Ea a primit de la mine aproape un milion de euro. Ea a spus ca a avut cea mai trista zi de nastere, adevarul este ca si-a petrecut ziua de nastere cu baietiiei, care i-au facut tort. Eu am vrut sa ii organizez o petrecere, dar nu a vrut. Sfarsitul zilei a fost urat. A apucat-o plansul fiindca a mancat-o limba. Ea s-a intors acasa cu copiii fiindca a crezut ca o sa primeasca banii fara proces. Eu i-am dat un partament, un teren si bani inainte cu 2 luni sa se intoarca la mine.

Adriana nu moare de foame. Ea castiga bani din gradinita, din atelier, are un salariu bun la televiziune. A adus dovada la tribunal. Ia 120.000 de euro pe an de la Antena. Patru mii de euro este un salariu exorbitant
", a spus Silviu citat de wowbiz.ro.

Articole recomandate

Adriana Bahmuteanu are interzis sa pronunte numele sotului ei la TV! Adriana Bahmuteanu are interzis sa pronunte numele sotului ei la TV!
Chiar daca s-au impacat de ceva timp, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana gasesc mereu motive de cearta.Mai nou, Adriana Bahmuteanu a primit o notificare din partea sotului ei, Silviu Prigoana, prin care i se interzice sa ii mai rosteasca numele in cadrul emisiunii sale de la Antena Stars. In caz
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana reaprind scandalul:" Se duce noaptea la pitipoance si vine beat mort!" Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana reaprind scandalul:" Se duce noaptea la pitipoance si vine beat mort!"
Relatia Adrianei Bahmuteanu cu Silviu Prigoana scartaie din nou. Cei doi au ajuns la cutite si spun ca tot ce ii mai leaga sunt copiii pe care ii au impreuna. Bahmu' este deranjata de faptul ca partenerul ei de viata se comporta urat cu ea, pierde noptile prin oras si vine acasa beat. De cealalta