Adriana Bahmuteanu, dupa o vacanta plina de sex: 'Nu ma marit cu nimeni!'

Adriana Bahmuteanu, dupa o vacanta plina de sex: 'Nu ma marit cu nimeni!'
  calendar_month     photo_cameraAdriana Bahmuteanu nu se mai marita cu Silviu Prigoana     person Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana si cei doi copii au petrecut o vacanta de vis in Bulgaria, la all inclusive.

La intoarcere lucrurile in familia Bahmuteanu-Prigoana, pareau mai bine ca niciodata asa ca toata lumea s-a grabit sa spuna ca in mod sigur urmeaza inca o nunta. Mai mult decat atat Bahmu a descris vacanta ca fiind una de vis, in care s-au relaxat si s-au simtit ca in luna de miere:

De cand ne-am impacat, Silviu se poarta foarte frumos cu mine, dar si cu copiii. Este atent si grijuliu cu noi, sper sa nu se schimbe. In Bulgaria ne-a insotit bona, care a avut grija de copii, iar eu cu Silviu am facut dragoste in fiecare zi, la fel ca la inceputul relatiei noastre. Zilele petrecute in Bulgaria au fost ca o noua luna de miere, ne-am simtit excelent, iar cel mai mult m-am bucurat pentru copii, care au fost atat de fericiti. Silviu le-a facut toate poftele!, a spus Bahmuteanca.

Cu toate acestea, nu se vede nicio nunta la orizont asa cum s-a zvonit: Prigoana nu m-a cerut de nevasta. Nu ma marit cu nimeni. Nu stiu de unde a aparut acest zvon. Nu o sa fac eu nunta, sa ma fac mireasa si sa chem eu lautarii. Nu ma mai imbrac niciodata mireasa. In vacanta nu s-a pus problema sa ne refacem juramintele. A existat un 'te Iubesc', dar atat. Inca am simtul penibilului, a spus Adriana Bahmuteanu la Acces Direct.
Recomandari