Adriana Bahmuteanu il acuza din nou pe Prigoana: "Copiii sunt acum sub consiliere psihologica"

Adriana Bahmuteanu il acuza din nou pe Prigoana: "Copiii sunt acum sub consiliere psihologica"
  calendar_month   update 10 Dec 2014, ora: 10:47       person Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu isi acuza din nou sotul, pe Silviu Prigoana, de violenta. Realizatoarea Tv a marturisit recent ca sotul sau are un comportament agresiv fata de copii si de aceea au ajuns sa fie consiliati psihologic.

Vedeta recunoaste ca are din nou probleme in casnicie, iar acest lucru ii afecteaza si pe cei doi baieti ai cuplului, Maximus (6 ani) si Eduard (4 ani).

"Vrea sa le aplice o educatie mai cazona, cu care eu nu sunt de acord. Mi-am dorit sa fim o familie, sa ne crestem impreuna copiii. La noi in casa, in acest moment, lucrurile nu sunt tocmai in regula. Cand lucrurile nu merg bine intre parinti acest lucru se rasfrange asupra copiilor. M-am saturat sa merg la Protectia Copilului sau la scoala. Copiii sunt acum sub consiliere psihologica. Vreau sa-mi cresc copiii frumos, drept si fara probleme. Eu nu i-am facut sa-i chinuiesc pe lumea asta", a declarat vedeta la "Un Show Pacatos".

Silviu Prigoana a negat vehement acuzatiile sotiei sale si a declarat ca aceasta minte cu nerusinare in ceea ce priveste familia sa.

"Ea minte intr-un mare fel. Este vorba de un program care trebuie respectat, orele de somn, de mancat. Adriana s-a ocupat de un regim al ei si tinea copii pana la 2-3 noaptea, cu laptopul sau pe Cartoon Network. Dimineata ii trezeam si erau obositi si agitati, asa ca au facut o mica boacana la gradinita. In prezent, copiii nu sunt in niciun program de consiliere psihologica. Adriana minte mai mult decat paseste. Am pus eu piciorul in prag de 3 zile si la ora 9 seara sunt in pat. Copii mei sunt sanatosi si normali, li se face o evaluare psihologica normala. Nu suntem in consiliere nici noi, nici copiii", a afirmat el la Antena 1.
Recomandari