Alexia Eram merge la psiholog o data pe saptamana: "Plang in fiecare zi". Problema cu care se confrunta fiica Andreei Esca

Alexia Eram merge la psiholog o data pe saptamana: "Plang in fiecare zi". Problema cu care se confrunta fiica Andreei Esca
  calendar_month   update 19 Nov 2023, ora: 17:17      
Alexia Eram a dezvaluit recent ca merge la psiholog o data pe saptamana pentru ca a putea trece peste unele momente delicate prin care a trecut. Desi are o cariera de succes si a reusit sa devina cunoscuta ca influncer, Alexia a marturisit ca se confrunta adesea cu stari de anxietate.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…)

Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a mai spus Alexia Eram, în podcastul Laurei Giurcanu, conform wowbiz.ro.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bolile
  • person

    "never say "never" ..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right