Alimentul-minune cu care a slabit Nicoleta Luciu. O sa vrei si tu rapid!

Alimentul-minune cu care a slabit Nicoleta Luciu. O sa vrei si tu rapid!
  calendar_month         person Nicoleta Luciu
In vreme ce unele vedete iau proportii, altele slabesc miraculos. Dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor si a devenit o mama casnica, Nicoleta Luciu a pus pe ea cateva kilograme bune. Insa a gasit o solutie sa le dea jos. E atat de simpla incat merita incercata.

Cancan.ro scrie ca Nicoleta Luciu ajunsese la 70 de kilograme, greutate care ii dadea batai de cap. Insa, ambitioasa din fire, bruneta nu s-a lasat cu una cu doua. Vedeta TV mananca zilnic doua batoane care contin foarte multe fibre, dar si unele cu ceai verde. Nu sare nici peste cele trei mese regulate pe zi. Batoanele-minune sunt cele care au salvat-o de la excesul de mancare, iar Nicoleta este foarte fericita.

"Tin un regim de viata sanatos. Fac sport acasa, masaj saptamanl, insa am slabit cu batoanele. Aceste batoane au multe vitamine, fibre si efectiv ma satur de la ele. Evident ca mananc si fructe, legume, dar nu mult. Iar masa de seara este una destul de usoara", a declarat Nicoleta Luciu, pentru Cancan.ro.

Bruneta a slabit 10 kilograme intr-o singura luna, insa mai vrea sa mai dea jos inca sase pentru a ajunge la silueta mult visata.

Nu este pentru prima data cand vedeta TV reuseste sa slabeasca intr-un timp record. Dupa sarcinile avute, Nicoleta Luciu s-a ingrasat 40 de kilgorame, insa a ajuns la greutatea ideala dupa patru luni.
Recomandari