Ana Morodan, mesaj pentru tineri dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan: "Nu faceti ca mine. Sa nu va credeti mai puternici decat viata"

Ana Morodan, mesaj pentru tineri dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan: "Nu faceti ca mine. Sa nu va credeti mai puternici decat viata"
  calendar_month   update 30 Mar 2023, ora: 18:58      
Celebra influencerita Ana Morodan a fost retinuta de politie dupa ce a urcat bauta si drogata la volan. Vedeta s-a ales cu trei dosare penale si arest sub control judiciar pentru 60 de zile dupa isprava ei.

Ana Morodan a fost oprita in trafic de doua ori de politie, la interval de cateva ore. In urma primului incident i-a fost suspendat permisul de conducere. Aceasta nu a tinut insa cont ca nu mai are carnet si a urcat din nou la volanul masinii. A fost oprita pentru a doua oara de politisti in trafic, nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit si doua masini. De asemenea, ea refuzat sa fie testata pentru alcool si pentru substante psihoactive.

Dupa toata aceasta isprava, Ana Morodan a publicat un mesaj pe retelele de socializare in care marturiseste ca regreta ce a facut si ii indeamna pe tineri sa nu faca asa ceva.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai putrernici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta.Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră.

Nu merită.Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar dă fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”.

Recomandari