Ana Morodan, primele declaratii dupa ce a fost retinuta 24 de ore: "Nu consum droguri. Am o reteta"

Ana Morodan, primele declaratii dupa ce a fost retinuta 24 de ore: "Nu consum droguri. Am o reteta"
  calendar_month        
Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, a facut primele declaratii dupa ce a fost retinuta de politisti pentru 24 de ore. Contesa Digitala s-a ales cu trei dosare penale dupa ce a fost prinsa bauta la volan si a iesit pozitiva la testul pentru droguri. De asemenea, ea nu ar fi oprit la semnalele polistilor si ar fi refuzat colectarea de probe.

Reținută pentru 24 de ore, „contesa digitală” a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile. Ea a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că „singura greșeală” a fost că a condus cu permisul suspendat.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan.Ea a spus că luase medicamente pentru somn pentru că are insomnii.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a spus Ana Morodan.

Recomandari