Ana Morodan, retinuta pentru 24 de ore dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan

Ana Morodan, retinuta pentru 24 de ore dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan
  calendar_month   update 29 Mar 2023, ora: 20:53      
Ana Morodan, cunoscuta in mediul online drept Contesa digitala, a fost retinuta marti, 28 martie, dupa ce a comis trei infractiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

De asemenea, Ana Morodan e acuzată că a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor.

„Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale”, anunță în comunicatul de presă transmis de poliție. Polițiștii au vrut să o testeze „pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”.

La câteva ore după acest incident, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că aceasta avea permisul suspendat în urma incidentelor de la prânz.

„De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicatul poliției.

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor. Are 470.000 de fani pe Instagram. Totodată, ea deține un magazin online, unde comercializează haine de la propriul brand.

Recomandari