Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Corina Caciuc a nascut pentru a doua oara: "Sa nu ii paraseasca si pe acestia"

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Corina Caciuc a nascut pentru a doua oara: "Sa nu ii paraseasca si pe acestia"
  calendar_month   update 01 Apr 2024, ora: 21:03      
Laurentiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce iubita sa, Corina Caciuc, a adus pe lume cel de-al doilea bebelus al cuplului. Bineinteles, Anamaria Prodan a avut si ea o prima reactie dupa ce a aflat ca fostul sau sot este din nou tatic.

Impresara a avut o reactie acida la adresa lui Laurentiu Reghecampf, despre care a spus ca pentru ea este un subiect incheiat. Anamaria a marturisit ca isi doreste ca acum sa isi traiasca in liniste poveste de dragoste cu Ronald Gavril, cu care are o relatie de cateva luni.

"Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis.

O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf", a declarat Anamaria Prodan, pentru actualitate.net.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right